DNS zone wijzigen (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting DNS zone wijzigen (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard-, E-mail en Reseller Webhostingpakketten
Volg onderstaand stappenplan om de DNS zone van een domeinnaam gekoppeld aan uw webhostingpakket te wijzigen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Accountbeheer op DNS BeheerDNS Beheer
Zodra u op de pagina bent kunt u de volgende acties uitvoeren:
  • Met de groene knop RECORD TOEVOEGEN kunt u onder andere A-, AAAA-, CNAME-, TXT-, MX- en SRV-DNS-records aan de DNS-zone van uw domeinnaam toevoegen
  • Klik op het Potlood potlood-icoon achter een DNS-record om het te wijzigen
  • Klik op het vakje voor een DNS-record om een bestaand DNS-record te selecteren en deze te kopiëren of te verwijderen met de knop in de zwarte balk bovenaan de DNS-zone