Webhosting

Website voorbeeld bekijken (Hosting)

Handleidingen Webhosting Website voorbeeld bekijken (Hosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Web- en Reseller Hosting pakketten
Om een voorbeeld van uw website te bekijken, kunt u uw domeinnaam gevolgd door .hostingserver.srvnl.nl in uw browser invoeren. Bijvoorbeeld, als uw domeinnaam jansen.nl is en uw hosting pakket zich bevindt op hosting server dhs2, dan kunt u jansen.nl.dhs2.srvnl.nl bezoeken. Als u niet weet op welke server uw hosting pakket staat, kunt u de volgende stappen volgen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op HOSTING Hosting
  3. Klik onder het kopje Hosting pakketten op het hosting pakket waarvan u een voorbeeld wilt bekijken Hosting pakket kiezen
  4. Klik achter de domeinnaam welke u wilt bekijken op de link (voorbeeld). Er wordt nu een nieuw venster of tabblad geopend waar u uw website kunt bekijken Website voorbeeld bekijken
Het gebruik van het voorbeeldadres kan handig zijn in de volgende situaties:
  • Als u een nieuwe website wilt maken en deze pas later aan uw domeinnaam wilt koppelen
  • Als uw domeinnaam nog niet is verhuisd
  • Als uw domeinnaam nog niet actief/geregistreerd is
Belangrijk: Het voorbeeldadres ondersteunt geen SSL-certificaat. Als uw website het gebruik van een SSL-certificaat vereist, zal het voorbeeldadres niet werken.