Subdomein aanmaken (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting Subdomein aanmaken (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en en Reseller Webhostingpakketten
Volg onderstaande stappen om een nieuw subdomein aan te maken:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Accountbeheer op Subdomein Beheer Subdomein Beheer
  3. Klik rechtsboven op de knop + SUBDOMEIN TOEVOEGEN Subdomein toevoegen
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Subdomein de naam van het subdomein welke u wilt aanmaken in, bijv. als u testen.voorbeeld.cc dan vult u testen in
    • Kies de Document Root, we raden aan dit veld onveranderd te laten
  5. Klik op de knop SUBDOMEIN TOEVOEGEN om het subdomein aan te maken Subdomein aanmaken
Het subdomein is nu succesvol aangemaakt, en zal afhankelijk van uw DNS instellingen binnen enkele minuten tot uren werken. Als u bij stap 4 voor bij Document Root voor Standaard heeft gekozen dan kunt u de data welke u op het subdomein wilt plaatsen in de map domains/testen.voorbeeld.cc/public_html plaatsen.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc door het eigen website adres.

Bijgewerkt op: 02-01-2024 Bijgewerkt op: 02-01-2024