Redis inschakelen (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting Redis inschakelen (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en en Reseller Webhostingpakketten
Volg onderstaande stappen om Redis caching op uw webhostingpakket in te schakelen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Geavanceerde Functies op Redis Redis
  3. Gebruik de zogeheten toggle, zie onderstaand voorbeeld, op de pagina om Redis op uw webhostingpakket in te schakelen, standaard staat deze uitgeschakeld Redis inschakelen
Redis caching is nu ingeschakeld op uw webhostingpakket en kan direct worden gebruikt.

Controleer of de PHP Redis module (meer info: PHP instellingen wijzigen (Webhosting)) is ingeschakeld voordat u Redis in uw website of applicatie implementeert.

Als u alle Redis databases wilt FLUSHEN kunt u met SSH inloggen op uw webhostingpakket (meer info: SSH verbinding maken (Webhosting)) en het volgende command uitvoeren:
redis-cli -s /home/[user]/.redis/redis.sock FLUSHALL
Waarbij u [user] vervangt door de gebruikersnaam van uw webhostingpakket.

Als u een specifieke database wilt FLUSHEN kunt u het volgende commando gebruiken:
redis-cli -n [db] -s /home/[user]/.redis/redis.sock FLUSHDB
Waarbij u [user] vervangt door de gebruikersnaam van uw webhostingpakket en [db] vervangt door het nummer (1-15) van de database welke u wilt FLUSHEN.