Map met een wachtwoord beveiligen (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting Map met een wachtwoord beveiligen (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om een map met een wachtwoord te beveiligen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Geavanceerde Functies op Met een wachtwoord beveiligde mappenMet een wachtwoord beveiligde mappen
  3. Klik rechtsbovenaan op de knop + BEVEILIGDE MAP TOEVOEGENBeveiligde map toevoegen
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Kies bij het veld Pad de map welke u met een wachtwoord wilt beveiligen
    • Vul bij het veld Beveiligde Directory Prompt welke melding er boven het inlogformulier moet komen te staan als de met een wachtwoord beveiligde map in een browser wordt bezocht
    • Vul bij het veld Gebruiker instellen/bijwerken de gebruikersnaam in welke moet worden gebruikt
    • Vul bij het veld Wachtwoord het wachtwoord in welke moet worden gebruikt
  5. Klik tot slot op de knop BEVEILIGBeveilig
De door u gekozen map is nu met een wachtwoord beveiligd.

Bezoek het websiteadres in uw browser om dit te testen. Als het goed is, krijgt u een inlogformulier te zien waarmee u kunt inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hebt ingevuld.