E-mail forwarder aanmaken (WordPress Webhosting)

Handleidingen E-mail E-mail forwarder aanmaken (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg onderstaand stappenplan om een e-mailadres toe te voegen aan uw webhostingpakket:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik in het rechtermenu op MailMail
  3. Klik op de knop + E-mailadres aanmakenE-mailadres aanmaken
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld E-mailadres het eerste deel van het e-mailadres in, als u bijvoorbeeld jansen@voorbeeld.it aan wilt maken vult u jansen in
    • Vink het veld Kan worden gebruikt om u bij Plesk aan te melden aan als u wil dat de e-mailadres gebruiker zelfstandig bepaalde instellingen kan beheren zoals het wijzigen van het e-mailadres wachtwoord, het instellen van een autoresponder en het doorsturen van e-mail
    • Vul bij het veld Extern e-mailadres een ander e-mailadres in welke kan worden gebruikt om het wachtwoord van het toe te voegen e-mailadres te resetten (niet verplicht)
    • Vul het het veld Wachtwoord een eigen gekozen wachtwoord in, we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen
    • Vul bij het veld Bevestig wachtwoord nogmaals het eigen gekozen wachtwoord in
    • Vink het veld Postvak uit
  5. Ga bovenaan naar het tabblad DoorsturenDoorsturen
  6. Vul het formulier als volgt in:
    • Vink het veld Het doorsturen van e-mailberichten activeren
    • Vul bij het veld Inkomende berichten naar het volgende e-mailadres doorsturen het e-mailadres of de e-mailadressen in waarnaar u de e-mail door wilt sturen (één e-mailadres per regel)
  7. Klik tot slot op de knop OKOK
De e-mail forwarder is nu succesvol aangemaakt.
Houd er rekening mee dat veel spamfilters strenger zijn voor e-mailforwarders, waardoor het vaker voorkomt dat doorgestuurde e-mails als spam worden gemarkeerd. U kunt dit deels ondervangen door een account aan te maken voor het betreffende e-mailadres.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.