Hoe kan ik vertrouwelijke informatie versturen?

Veelgestelde vragen Algemeen Hoe kan ik vertrouwelijke informatie versturen?
Zoeken
Als u vertrouwelijke of gevoelige informatie naar ons wilt versturen, klik dan hier. De gegevens die u naar ons stuurt, worden gecodeerd opgeslagen en verwijderd zodra deze niet langer nodig zijn. Versleuteld versturen Voorbeelden van gegevens die u via dit formulier kunt versturen zijn:
  • inloggegevens
  • domeinnaam verhuiscodes
  • klantgegevens
  • andere gevoelige en/of vertrouwelijke informatie
Stuur alleen gegevens als u dit vooraf per e-mail of via de chat aan ons heeft gemeld of als één van onze medewerkers erom vraagt. Als we verstuurde gegevens niet kunnen koppelen aan een gesprek, worden deze gegevens door ons verwijderd.