Algemeen

Waarom verschilt het uiterlijk van mijn controlepaneel van jullie handleidingen?

Veelgestelde vragen Algemeen Waarom verschilt het uiterlijk van mijn controlepaneel van jullie handleidingen?
Zoeken
Het standaard controlepaneel dat bij onze Standaard- en E-mail Webhostingpakketten wordt geleverd, heeft een uniform uiterlijk voor alle klanten. In tegenstelling hiermee kunnen klanten met een Reseller Webhosting- of Managed VPS-pakket het uiterlijk van hun controlepaneel zelf aanpassen naar eigen voorkeur.

Dit verschil in uiterlijk kan resulteren in afwijkingen ten opzichte van de schermafbeeldingen die in onze handleidingen worden getoond.

Hoewel de visuele weergave kan verschillen, blijven de functionaliteiten van het controlepaneel hetzelfde. Het enige wat kan variëren, is de manier waarop u door het controlepaneel navigeert.

Als u het uiterlijk van uw controlepaneel op uw Reseller Webhosting- of Managed VPS-pakket wilt aanpassen, zodat het overeenkomt met de schermafbeeldingen in onze handleidingen, vindt u gedetailleerde instructies in het helpdesk artikel "DirectAdmin uiterlijk wijzigen." We maken gebruik van het Evolution-thema met de "Grid Icons"-indeling op al onze Standaard- en E-mail Webhostingpakketten.

Bijgewerkt op: 11-01-2024 Bijgewerkt op: 11-01-2024

Zoeken