Mijn website werkt niet, hoe los ik het op?

Veelgestelde vragen Standaard Webhosting Mijn website werkt niet, hoe los ik het op?
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard-, E-mail en Reseller Webhostingpakketten
Het niet werken van uw website wordt vaak veroorzaakt door een PHP- of configuratiefout in uw website of applicatie (HTTP Error 500 (Internal Server Error)).

Volg onderstaand stappenplan om het foutlog van uw website te raadplegen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Systeem Info & Bestanden op Siteoverzicht / Statistieken / LogsSiteoverzicht / Statistieken / Logs
  3. Klik achter de domeinnaam waar het probleem zich voordoet op Fouten LogboekFouten Logboek
Het foutlog bevat alle [NOTICES], [WARNINGS] en [ERRORS] welke op uw website voorkomen.

Een [NOTICE] is onschuldig en kan in dit geval worden genegeerd. Een [WARNING] kan mogelijk problemen veroorzaken op uw website, maar is niet kritiek.

Een [ERROR] zorgt ervoor dat uw website niet of niet goed werkt en vereist onmiddellijke aandacht. Als u niet in staat bent dit zelf op te lossen kunt u gebruik maken van onze Probleem oplossen dienst.

Als het foutlog leeg is, controleer dan of error reporting op uw webhostingpakket is ingeschakeld. Volg hiervoor de onderstaande stappen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Extra Programma’s op Select PHP VersionSelect PHP Version
  3. Klik bovenaan de pagina op het tabblad OptionsSelect PHP Version (Options)
  4. Vink de optie display_errors aan en controleer of het veld error_reporting is ingesteld op E_ALL. Zo niet, dan moet u dit veld ook wijzigen
Nadat u dit heeft gedaan, bezoekt u eerst uw website en voert u vervolgens het eerste stappenplan opnieuw uit. Het foutlog van uw website bevat nu logregels.

Als u hulp nodig hebt bij het vertalen van de logregels, neem dan contact met ons op.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc door uw eigen website adres.