Hoevaak worden de getoonde verbruikstatistieken bijgewerkt?

Veelgestelde vragen Standaard Webhosting Hoevaak worden de getoonde verbruikstatistieken bijgewerkt?
Zoeken
De getoonde verbruiksstatistieken in het DirectAdmin/webhosting controlepaneel worden eens per dag automatisch bijgewerkt. Dit betekent dat als u data van uw webhostingpakket verwijdert of aan uw webhostingpakket toevoegt, dit pas na middernacht op de volgende dag in het controlepaneel zichtbaar zal zijn.

Als u wilt, kunt u de verbruiksstatistieken ook tussentijds verversen. Volg hiervoor het onderstaande stappenplan:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik aan de rechterkant van de pagina op het Verversen icoon naast de tekst SchijfruimteVerbruikstatistieken verversen
Afhankelijk van de hoeveelheid data in uw webhostingpakket kan het enkele minuten duren voordat de verbruiksstatistieken zijn ververst. Zodra de verbruiksstatistieken ververst zijn, ziet u rechtsonder op de pagina de melding ’Uw schijfgebruik is bijgewerkt’. U kunt uw verbruik één keer per 30 minuten verversen.