Standaard Webhosting

Wat betekent "Warning: 200 emails have just been sent ..."?

Veelgestelde vragen Standaard Webhosting Wat betekent "Warning: 200 emails have just been sent ..."?
Zoeken
Als u een e-mail ontvangt met als onderwerp ’Warning: 200 emails have just been sent ...’, betekent dit dat het dagelijkse aantal e-mails dat u kunt versturen vanaf uw webhostingpakket bereikt is.

Als u inderdaad 200 e-mails heeft verstuurd, dan is het normaal dat u deze e-mail ontvangt. Het limiet wordt om middernacht automatisch gereset. Als webhostingklant kunt u 200 e-mails per dag per e-mailadres en maximaal 500 e-mails per dag per webhostingpakket versturen.

Als u geen 200 e-mails heeft verstuurd, kan dit wijzen op een probleem met uw website of ongeoorloofd gebruik van uw e-mailadres. In dat geval is het raadzaam om direct actie te ondernemen: Lees ook de automatisch naar u verstuurde e-mail zorgvuldig door. Deze kan aanduidingen bevatten over de oorzaak van het probleem. Als de e-mails bijvoorbeeld rechtstreeks van uw e-mailadres afkomstig zijn, kan dit duiden op een gelekt wachtwoord. Wordt er melding gemaakt van een specifiek pad op uw webhostingpakket, dan is een lek of hack van uw website waarschijnlijker.

Heeft u hulp nodig bij het oplossen van het probleem, of wilt u dat wij met u meekijken, neem dan gerust contact met ons op. Probleemoplossing voor websites is gratis inbegrepen bij onze WordPress webhostingpakketten. Bij andere pakketten kunt u, indien gewenst, gebruikmaken van onze extra dienst ’Probleem oplossen’.

Bijgewerkt op: 05-01-2024 Bijgewerkt op: 05-01-2024

Zoeken