E-mailadres toevoegen (Webhosting)

Handleidingen E-mail E-mailadres toevoegen (Webhosting)
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard-, E-mail en Reseller Webhostingpakketten
Volg onderstaand stappenplan om een e-mailadres toe te voegen aan uw webhostingpakket:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO))Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje op E-mail Beheer op E-mail AccountsE-mail Accounts
  3. Klik rechtsboven op de knop ACCOUNT AANMAKENE-mailadres toevoegen
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Gebruikersnaam het eerst deel van het e-mailadres in, als u bijvoorbeeld info@voorbeeld.cc aan wilt maken vult u info in
    • Vul bij het veld Wachtwoord een eigen gekozen wachtwoord in, we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen
    • Vul bij het veld E-mail quota (MB) de maximaal toegestane opslagruimte in, tenzij u daar een reden voor heeft adviseren we Max aan te vinken - in dit geval wordt de bij uw webhostingpakket inbegrepen opslagruimte als maximum gebruikt
    • Het veld Dagelijkse Verzend Limiet kunt u zelf niet aanpassen, op onze webhostingpakketten kunt u 200 e-mails per e-mailadres per dag versturen en tot 500 e-mails per webhostingpakket per dag
  5. Klik tot slot op de knop ACCOUNT AANMAKEN
Het e-mailadres is nu aangemaakt en kan, mits uw domeinnaam actief is, direct worden gebruikt.