Kan ik WP-CLI gebruiken op een webhostingpakket?

Veelgestelde vragen Standaard Webhosting Kan ik WP-CLI gebruiken op een webhostingpakket?
Zoeken
WP-CLI Externe link is beschikbaar op al onze Standaard-, WordPress- en Reseller webhosting pakketten.

WP-CLI kan via de commandoregel worden gebruikt door een SSH-verbinding te maken met uw webhostingpakket (zie ook: SSH verbinding maken (Webhosting)).

Wat is WP-CLI?

WP-CLI , wat staat voor WordPress Command Line Interface, is een hulpmiddel voor het beheren van WordPress-sites via de commandoregel. Het stelt beheerders en ontwikkelaars in staat om taken zoals het installeren en updaten van plugins, het beheren van gebruikers, en het aanpassen van instellingen snel en efficiënt uit te voeren zonder gebruik te maken van de WordPress-gebruikersinterface. Ideaal voor het automatiseren van taken en het beheren van meerdere websites.