Wat betekent "Too many redirects" en hoe kan ik het oplossen?

Veelgestelde vragen Standaard Webhosting Wat betekent "Too many redirects" en hoe kan ik het oplossen?
Zoeken
De foutmelding "too many redirects" treedt op wanneer een website in een oneindige herleidingslus terechtkomt, waarbij de browser herhaaldelijk wordt omgeleid tussen verschillende URL’s zonder een eindbestemming te bereiken. De vijf meest voorkomende oorzaken van deze fout zijn:
  1. Configuratiefouten in de Website-instellingen: Verkeerd ingestelde URL’s in de instellingen van de website, zoals in WordPress, kunnen leiden tot een herleidingslus.
  2. Problemen met .htaccess-bestand: Incorrecte of conflicterende regels in het .htaccess-bestand van uw website kunnen onbedoelde omleidingen veroorzaken. Klik hier om uw .htaccess-bestand te testen Externe link
  3. SSL/TLS-configuratiefouten: Als er een probleem is met de SSL-configuratie, zoals het forceren van HTTPS zonder een geldig SSL-certificaat, kan dit leiden tot te veel omleidingen.
  4. Foutieve Redirect-regels in Serverconfiguratie: Foutieve of dubbele redirect-regels in website configuratiebestanden kunnen een herleidingslus veroorzaken.
  5. Plug-in of Thema-conflicten in CMS systemen: In contentmanagementsystemen zoals WordPress kunnen conflicten tussen thema’s of plug-ins leiden tot onjuiste omleidingsregels.

Forceer SSL met https omleiding

In sommige gevallen kan de instelling "Forceer SSL met HTTPS-omleiding", toegepast op onze Standaard- en Reseller-webhostingpakketten, de foutmelding "too many redirects" veroorzaken.

Volg het onderstaande stappenplan om deze instelling uit te schakelen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Accountbeheer op Domein instellingen Domein instellingen
  3. Klik op de domeinnaam waarbij u de instelling uit wilt schakelen Kies een domeinnaam
  4. Vink de optie Forceer SSL met https omleiding uit
  5. Klik tot slot op de knop BEWERKEN Bewerken
Controleer nu of de foutmelding is opgelost. Als dat zo is, dan was er mogelijk een conflict tussen de foutmelding en een regel in het .htaccess-bestand van uw website, of met de configuratie van uw website.
Vervang in bovenstaande tekst voorbeeld.cc door uw eigen website-adres.