Standaard gegevens instellen

Handleidingen Domeinnaam Standaard gegevens instellen
Het is mogelijk om voor de registratie van een nieuwe domeinnaam en de verhuizing van een bestaande domeinnaam standaard contacten, nameserver instellingen en een DNS zone template in te stellen.

Volg het onderstaande stappenplan om standaard gegevens in te stellen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op Domeinnamen
  3. Klik in het overzicht onder het kopje Domeinnamen op één van uw domeinnamen
  4. Klik op de knop BeherenDomeinnaam Beheren
  5. Klik op de menu-link Standaard gegevensStandaard gegevens
  6. Op deze pagina kunt u de volgende standaard gegevens instellen:
    • Contacten: Hier kunt u een standaard houder, administratief en technisch contact instellen, hierbij kiest u uit eerder door u toegevoegde domein contacten
    • Nameservers: Hier kunt u tot 3 standaard nameservers opgeven, hierbij zijn 2 nameservers verplicht
    • DNS: Hier kunt u een standaard DNS-zone samenstellen
  7. Na het wijzigen van één van deze blokken (Contacten, Nameservers of DNS) klikt u op de knop Wijzigen
Standaard gegevens