Nameservers wijzigen

Handleidingen Domeinnaam Nameservers wijzigen
Volg onderstaand stappenplan om de nameserver instellingen van één van uw domeinnamen te wijzigen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op DOMEINNAAM Domeinnaam
  3. Klik in het overzicht onder het kopje Domeinnamen op de domeinnaam waarvan u de nameserver instellingen wilt wijzigen Domeinnamen
  4. Ga naar het kopje Nameservers
  5. Vul hier uw nieuwe nameserver instellingen in (nameserver 1 en nameserver 2 zijn verplicht)
  6. Klik tot slot op de knop Wijzigen Wijzigen
De nameservers van uw domeinnaam worden binnen vijf minuten gewijzigd.
Het kan een paar uur duren voordat de nameserverwijziging bij elke internetprovider bekend is.