Webmail gebruiken

Artikelen Algemeen Webmail gebruiken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard-, WordPress-, E-mail- en Reseller Webhostingpakketten
Webmail is een online e-mailprogramma dat u met een internetbrowser (bijv. Edge, Safari, Chrome, Firefox, enz.) kunt gebruiken. Met webmail kunt u e-mails lezen en versturen vanaf uw eigen domeinnaam.
  1. Als u een Standaard-, E-mail- of Reseller Webhostingpakket heeft dan kunt u met uw e-mailadres en bijbehorend wachtwoord inloggen op https://voorbeeld.cc/webmail of https://webmail.xynta.com/
  2. Als u een WordPress Webhostingpakket heeft dan kunt u met uw e-mailadres en bijbehorend wachtwoord inloggen op https://webmail.voorbeeld.cc/
Webmail
Vervang in bovenstaand voorbeeld voorbeeld.cc door uw eigen websiteadres.

Bijgewerkt op: 01-01-2024 Bijgewerkt op: 01-01-2024