Kan ik Composer gebruiken op een webhostingpakket?

Veelgestelde vragen Standaard Webhosting Kan ik Composer gebruiken op een webhostingpakket?
Zoeken
Ja, Composer Externe link kan op onze Standaard-, WordPress en Reseller Webhostingpakketten worden gebruikt.

U kunt de applicatie op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten via de Terminal gebruiken. Op onze WordPress Webhostingpakketten is het mogelijk om de applicatie zowel via de Terminal als via het PHP Composer-onderdeel in het controlepaneel te gebruiken. Volg hiervoor het onderstaande stappenplan:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik onder het kopje Dev Tools op PHP Composer PHP Composer
  3. Klik tot slot op de knop Scan om naar composer.json-bestanden op uw webhostingpakket te zoeken Scan
Het composer.json-bestand wordt nu geïmporteerd; dit kan enkele minuten duren. Nadat het importeren succesvol is afgerond, kunt u het bestand bewerken, de gewenste modus kiezen, omgevingsvariabelen opgeven, en pakketafhankelijkheden installeren en bijwerken. Beheren
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.