Domeinnaam aan webhostingpakket koppelen

Handleidingen Domeinnaam Domeinnaam aan webhostingpakket koppelen
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten
Een losse domeinnaam kan eenvoudig met enkele stappen aan een webhostingpakket worden gekoppeld.

Volg onderstaand stappenplan om een domeinnaam aan een webhostingpakket te koppelen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op DOMEINNAAM Domeinnaam
  3. Klik in het overzicht onder het kopje Domeinnamen op de domeinnaam welke u aan een webhostingpakket wilt koppelen Domeinnamen
  4. Klik op de knop BEHEREN Beheren
  5. Klik op Aan hosting pakket koppelen Aan hosting pakket koppelen
  6. Kies het webhostingpakket waaraan u de domeinnaam wilt koppelen
  7. Klik tot slot op de knop Opslaan Opslaan
De domeinnaam zal nu aan het webhostingpakket worden gekoppeld. Het kan een aantal uur duren voordat uw domeinnaam naar de juiste server verwijst.

Voordat u een domeinnaam aan een webhostingpakket koppelt, is het belangrijk om te controleren of u nog voldoende ruimte heeft voor de extra domeinnaam.

Al onze webhostingpakketten (uitgezonderd Webhosting E-mail) bieden ruimte voor meerdere websites. U kunt tot 2 websites op een Webhosting Compleet-, tot 5 websites op een Webhosting Completer en tot 10 websites op een Webhosting Compleetst-pakket hosten.
Het bovenstaande stappenplan is bedoeld voor het toevoegen van een extra domeinnaam aan (één van) uw webhostingpakket(ten) en niet voor het gebruik van zogeheten domein pointers/aliassen.