Wat houden rapportages in?

Veelgestelde vragen Managed VPS Wat houden rapportages in?
Rapportages zijn verslagen van de werkzaamheden die onze medewerkers op uw server hebben uitgevoerd.

Deze kunnen bestaan uit werkzaamheden die u ons heeft gevraagd uit te voeren, zoals het installeren van software, het wijzigen van configuratiebestanden en het uitvoeren van upgrades. Ze kunnen echter ook werkzaamheden omvatten die wij als onderdeel van probleemoplossing hebben uitgevoerd.

Denk hierbij aan het blokkeren van IP-adressen na een aanval, het tijdelijk blokkeren van geïnfecteerde websites of het optimaliseren van software om de prestaties van uw server te verbeteren. U kunt de aan uw server toegevoegde rapportages bekijken door het volgende stappenplan te volgen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op MANAGED VPS Managed VPS
  3. Klik in het submenu op SERVER BEHEER Server beheer
  4. Klik onder het kopje Managed VPS pakketten op de server waarvan u de rapportages wilt bekijken
  5. Onder het kopje Rapportages vindt u een overzicht van alle rapportages die eerder aan uw server zijn toegevoegd. Door op het Kenmerk te klikken, kunt u de betreffende rapportage bekijken. Rapportages
Wanneer wij een rapportage aan uw server toevoegen, kunt u hierover een e-mail ontvangen. Voor uitleg over hoe u dit kunt instellen, raadpleegt u ons helpdeskartikel: “Kan ik een melding per e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe rapportage aan mijn server wordt toegevoegd?