Worden er back-ups gemaakt van mijn Managed VPS-pakket?

Veelgestelde vragen Managed VPS Worden er back-ups gemaakt van mijn Managed VPS-pakket?
Zoeken
Elke dag maken we automatisch back-ups van bestanden en databases voor al onze Managed VPS-pakketten. Deze back-ups worden gedurende 7 dagen veilig opgeslagen op een andere server in een ander datacenter en zijn toegankelijk via Mijn Xynta, waar u ze kunt herstellen of downloaden.

Na de 7e dag wordt de oudste back-up automatisch overschreven.

Als u de back-upinterval of retentieperiode wilt aanpassen, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend te informeren over de verschillende back-upopties die we kunnen bieden.

Bijgewerkt op: 10-01-2024 Bijgewerkt op: 10-01-2024