Is het mogelijk om root-toegang te krijgen?

Veelgestelde vragen Managed VPS Is het mogelijk om root-toegang te krijgen?
Zoeken
Alle servers die wij aanbieden zijn managed, wat betekent dat wij het onderhoud van uw server verzorgen. Om misverstanden te voorkomen en te zorgen dat alle werkzaamheden aan uw server goed worden gedocumenteerd, zijn wij de enigen met Administrator-/root-/superuser-toegang.

Dit betekent dat het voor u niet mogelijk is om als rootgebruiker in te loggen. Mocht u bepaalde handelingen willen uitvoeren waarvoor roottoegang vereist is, dan kunt u contact met ons opnemen.