Hoe kan ik mijn Managed VPS-pakket upgraden?

Veelgestelde vragen Managed VPS Hoe kan ik mijn Managed VPS-pakket upgraden?
Zoeken
Als u uw Managed VPS-pakket wilt uitbreiden met meer processorkracht, geheugen, opslag of IP-adressen, wilt upgraden, of extra software wilt aanschaffen, kunt u inloggen op Mijn Xynta met uw klantenaccount. Gebruik vervolgens de ronde knop rechtsonderaan de pagina om direct te chatten met één van onze medewerkers.

Leg de medewerker uit wat u wilt aanschaffen en om welk Managed VPS-pakket het gaat. Indien de uitbreiding vereist dat de server wordt herstart, zal de medewerker dit vooraf met u afstemmen om de overlast voor u en uw klanten te minimaliseren. Zo kan het nodig zijn de server te herstarten bij het uitbreiden van processorkracht, en moet de configuratie van uw server worden aangepast als er extra opslagruimte wordt toegevoegd.
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op als u advies wilt over het uitbreiden van uw server. Indien wij merken dat uw server regelmatig zijn capaciteitslimiet bereikt, nemen wij contact met u op.