Is het mogelijk om extra IP-adressen te krijgen bij mijn Managed VPS-pakket?

Veelgestelde vragen Managed VPS Is het mogelijk om extra IP-adressen te krijgen bij mijn Managed VPS-pakket?
Zoeken
Bij een Managed VPS-pakket kunnen we tot maximaal 10 IPv4-adressen leveren.

Standaard wordt een Managed VPS-pakket geleverd met één IPv4- en één IPv6-adres. Indien u extra IPv4-adressen wilt aanschaffen, bedragen de kosten € 5,- exclusief btw per maand voor elk extra IPv4-adres. Extra IPv6-adressen kunnen kosteloos aan uw server worden toegekend.

Voor meer informatie over het aanvragen van extra IP-adressen, kunt u het artikel “Hoe kan ik mijn Managed VPS-pakket upgraden?” raadplegen.