Is het mogelijk om SSH-toegang te krijgen?

Veelgestelde vragen Managed VPS Is het mogelijk om SSH-toegang te krijgen?
Zoeken
Root-toegang tot de SSH-omgeving is niet mogelijk; voor meer informatie, klik hier.

U kunt echter wel op gebruikersniveau verbinding maken met SSH. We hebben een artikel samengesteld dat uitlegt welke stappen u moet volgen om dit in te stellen. Het is alleen mogelijk om verbinding te maken met SSH vanaf IP-adressen die in de firewall zijn toegestaan, en het laden van een SSH-sleutel is verplicht. Deze veiligheidsmaatregelen zijn erop gericht om de SSH-omgeving te beschermen tegen misbruik.