Is het mogelijk om mijn server naar jullie te verhuizen?

Veelgestelde vragen Managed VPS Is het mogelijk om mijn server naar jullie te verhuizen?
Zoeken
Een server direct één-op-één verhuizen is helaas niet mogelijk. Echter, wij bieden gratis ondersteuning bij het overzetten van al uw gegevens van een server bij een andere provider naar een nieuw besteld Managed VPS-pakket bij ons.

Om te verzekeren dat wij uw gegevens met minimale overlast naar een Managed VPS-pakket kunnen overzetten, raden we aan om vooraf contact met ons op te nemen.

We zullen een aantal vragen stellen om te bepalen of de verhuizing van uw data mogelijk is. In sommige gevallen kunnen we vragen om tijdelijke toegang tot uw huidige server voor een voorafgaande inventarisatie. Op basis daarvan informeren we u over hoe de verhuizing uitgevoerd kan worden.

Voor meer informatie over onze serververhuisservice, klik hier.

Bijgewerkt op: 08-01-2024 Bijgewerkt op: 08-01-2024