WordPress beheerder wachtwoord wijzigen

Handleidingen WordPress WordPress beheerder wachtwoord wijzigen
Zoeken
Er zijn meerdere methodes waarop u het wachtwoord van uw WordPress website kan wijzigen. Volg hiervoor één van de onderstaande stappenplannen:

via WordPress

Volg het onderstaande stappenplan als u uw wachtwoord via WordPress wilt wijzigen, hiervoor moet u over uw huidige wachtwoord beschikken.
  1. Log in op uw WordPress-website via voorbeeld.cc/wp-admin of voorbeeld.cc/wp-login.php, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen
  2. Klik rechtsboven op uw Hallo [gebruikersnaam] Hallo [gebruikersnaam]
  3. Klik onder het kopje Gebruikersbeheer op de knop Nieuw wachtwoord instellen Nieuw wachtwoord instellen
  4. Vul een nieuwe wachtwoord in (we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen)
  5. Klik tot slot op de knop Profiel updaten Profiel updaten
Het WordPress wachtwoord is nu gewijzigd, u kunt direct met het nieuwe wachtwoord op WordPress inloggen.

via DirectAdmin

Volg het onderstaande stappenplan om het WordPress wachtwoord via DirectAdmin te wijzigen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO))Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Extra Programma’s op Installatron Applications Installer Installatron Applications Installer
  3. Klik onder het tabblad Mijn applicaties bij de applicatie waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen op het Moersleutel moersleutel icoon Moersleutel icoon
  4. Vul bij het veld Administrator wachtwoord een nieuw wachtwoord in (we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen)
  5. Klik op de knop Alles opslaan Alles opslaan
Het WordPress wachtwoord is nu gewijzigd, u kunt direct met het nieuwe wachtwoord op WordPress inloggen.

via Plesk

Volg het onderstaande stappenplan om het WordPress wachtwoord via Plesk te wijzigen:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?)Inloggen Plesk
  2. Klik in het linkermenu op WordPress WordPress
  3. Klik op Instellingen Instellingen
  4. Vul bij het veld Nieuw wachtwoord een nieuw wachtwoord in (we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen)
  5. Klik op de knop Wijzigen Wijzigen
Het WordPress wachtwoord is nu gewijzigd, u kunt direct met het nieuwe wachtwoord op WordPress inloggen.

Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc of voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.