WPS Hide Login installeren

Handleidingen WordPress WPS Hide Login installeren
Het inlogadres van een WordPress-website is een gewild doelwit voor kwaadwillenden. Een eenvoudige stap die u kunt nemen, is het wijzigen van het inlogadres naar een door u gekozen adres, zodat uw website niet langer het standaard /wp-admin inlogadres gebruikt.

Volg het onderstaande stappenplan om het inlogadres van uw WordPress-website aan te passen door de plug-in “WPS Hide Login” te installeren:
  1. Log in op uw WordPress-website via voorbeeld.cc/wp-admin of voorbeeld.cc/wp-login.php, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen Inloggen op WordPress
  2. Klik in het linkermenu op Plugins Plugins
  3. Klik op de knop Nieuwe plugin toevoegen Nieuwe plugin toevoegen
  4. Zoek rechtsboven aan naar WPS Hide Login
  5. Zodra de plug-in verschijnt klikt u op de knop Installeren Installeren
  6. Na installatie klikt u op de knop Activeren Activeren
  7. Klik nu bij WPS Hide Login op Instellingen Instellingen
  8. Bij het veld Login url kiest u een eigen inlogadres, we adviseren om deze eigen te maken bijvoorbeeld login-sitenaam-tiNdBarvIdIF
  9. Bij het veld Omleidings url kiest u het webadres waarnaar bezoekers moeten worden verwezen als ze een niet bestaand inlogadres proberen te bezoeken
  10. Klik tot slot op de knop Wijzigingen opslaan Wijzigingen opslaan
Het inlogadres van uw WordPress-website is nu aangepast. Bewaar het nieuw gekozen inlogadres op een veilige plek zodat u het niet vergeet. U kunt het gewijzigde inlogadres deactiveren door de plug-in te verwijderen.