Bezoeker statistieken bekijken (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting Bezoeker statistieken bekijken (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg onderstaand stappenplan om de door uw WordPress webhostingpakket verzamelde bezoekersstatistieken te bekijken:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik in het linkermenu op Statistieken Statistieken
  3. Klik onderaan op SSL/TLS-webstatistiekenSSL/TLS-webstatistieken
  4. Er opent nu een nieuw venster waarin de bezoekersstatistieken van uw website worden getoond. Om u te helpen de weergegeven gegevens beter te begrijpen, lichten we hieronder enkele termen kort toe:
    • Unique visitors: Het aantal unieke bezoekers dat uw website in de gekozen periode heeft bezocht.
    • Number of visits: Het totale aantal bezoeken aan uw website; een bezoeker kan uw website meerdere keren bezoeken.
    • Pages: Het totale aantal pagina’s dat bezoekers op uw website hebben bekeken.
    • Hits: Het aantal ontvangen verzoeken door uw website, inclusief allerlei soorten bestanden zoals webpagina’s, afbeeldingen, scripts en stylesheets.
    • Bandwidth: De totale hoeveelheid dataverkeer die door bezoekers in de gekozen periode op uw website is gebruikt.
    AWStats
De weergegeven bezoekersstatistieken worden per maand getoond. Bovenaan de pagina kunt u een maand selecteren, ook wel ’period’ genoemd, die u wilt bekijken.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.