DNS zone wijzigen (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting DNS zone wijzigen (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om de logbestanden op uw WordPress webhostingpakket te bekijken:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik op het tabblad Hosting & DNS Hosting & DNS
  3. Klik op de knop DNS DNS
  4. U kunt de DNS-zone van uw domeinnaam op de volgende manier beheren:
    • DNS record toevoegen: Gebruik de knop Toevoegen Record toevoegen om een DNS record toe te voegen
    • DNS record wijzigen: Klik op een DNS record in de kolom Host om het DNS record te wijzigen
    • DNS record verwijderen: Vink een DNS record aan en klik vervolgens bovenaan op de knop Verwijderen Verwijderen om het DNS record te verwijderen
  5. Nadat u de DNS-zone van uw domeinnaam hebt gewijzigd krijgt u de volgende melding te zien:

"De wijzigingen die u in de DNS-records hebt aangebracht zijn nog niet opgeslagen. De wijzigingen zijn gemarkeerd in de lijst met records. Klik Update om de wijzigingen van de DNS-zone toe te passen. Klik Ongedaan maken om de wijzigingen ongedaan te maken."

Klik op de knop Bijwerken om uw wijzigingen aan de DNS zone toe te passen of klik op de knop Ongedaan maken om uw wijzigingen aan de DNS zone ongedaan te maken. Bijwerken
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.