Staging omgeving maken (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting Staging omgeving maken (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om een staging-omgeving voor uw WordPress-website aan te maken:
  1. Log in op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (Meer informatie: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik in het linkermenu op WordPress WordPress
  3. Ga naar de WordPress-installatie waarvan u een staging-omgeving wilt maken
  4. Klik op Klonen Klonen Klonen
  5. Kies waar u de staging-omgeving wilt plaatsen. In ons voorbeeld kiezen we het subdomein staging.voorbeeld.it
  6. Klik op de knop Starten Starten
De staging-omgeving wordt nu opgezet. U kunt de voortgang van de kloonactie rechtsonder volgen. Kloonactie Als u vervolgens de wijzigingen in de staging-omgeving op uw website wilt implementeren, volgt u het onderstaande stappenplan:
  1. Log in op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (Meer informatie: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik in het linkermenu op WordPress WordPress
  3. Ga naar de WordPress-staging-omgeving waarvan u de wijzigingen wilt implementeren
  4. Klik op Gegevens kopiëren Gegevens kopiëren Gegevens kopiëren
  5. Vul het formulier als volgt in:
    • Kies onder het kopje Locatie bij het veld Doel de domeinnaam waarnaar u de wijzigingen in de staging-omgeving wilt synchroniseren
    • Kies onder het kopje Te kopiëren gegevens de gegevens die u wilt synchroniseren
    • Kies onder het kopje Databasetabellen de databasetabellen die u wilt synchroniseren
    • Kies onder het kopje Terugplaatsen voor de optie Een herstelpunt aanmaken als u een back-up wilt maken (aangeraden)
  6. Klik op de knop Starten Starten
De wijzigingen in de staging-omgeving worden nu gesynchroniseerd. U kunt de voortgang van de kopieeractie rechtsonder volgen. Kopieeractie
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen websiteadres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.