Database repareren (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting Database repareren (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Als u databaseproblemen ondervindt, kan het zijn dat één of meerdere tabellen en/of rijen in uw database beschadigd zijn geraakt. In dat geval kunt u proberen de database te herstellen.

Volg het onderstaande stappenplan om een database te repareren:
  1. Log in op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (Meer informatie: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik in het linkermenu op Database Database
  3. Selecteer de database waarop u een herstelactie wilt uitvoeren
  4. Klik op Controle en herstel Controle en herstel
De database zal nu worden gecontroleerd en hersteld. U kunt de voortgang van de controle- en herstelactie rechtsonder volgen.

Als de database niet kan worden hersteld, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan voor u kijken of we de database op serverniveau kunnen repareren. U kunt er ook voor kiezen om een eerdere back-up terug te plaatsen om het probleem op te lossen.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen websiteadres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.