WordPress website met SSL beveiligen

Handleidingen WordPress WordPress website met SSL beveiligen
Zoeken
In onderstaand stappenplan leggen wij u uit hoe u een WordPress website met een SSL-certificaat kan beveiligen:
  1. Log in op uw WordPress-website via voorbeeld.cc/wp-admin of voorbeeld.cc/wp-login.php, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op InloggenInloggen op WordPress
  2. Klik in het linker menu op PluginsPlugins
  3. Klik naast de titel Plugins in het linker menu op Nieuwe pluginNieuwe plugin
  4. Zoek rechts bovenaan het veld Plugins zoeken... naar de tekst Really Simple SSL en druk op de Enter-toets van uw toetsenbord
  5. Als het goed is, ziet u links bovenaan Really Simple SSL, klik nu op de knop Nu installerenNu installeren
  6. Zodra de plug-in is geïnstalleerd ziet u dat de knop blauw is geworden en nu de tekst Activeren toont, klik op de knopActiveren
  7. U wordt nu doorgestuurd naar de plug-in, hier treft u het pop-up venster Bijna klaar om te migreren naar SSL! aan. Klik op de knop SSL inschakelenSSL inschakelen
  8. Klik op de knop OverslaanOverslaan
  9. Klik tot slot op de knop Ga naar Dashboard
Uw website is nu beveiligd met SSL. U zult zien dat er automatisch een slotje in de adresbalk verschijnt wanneer u uw website bezoekt.
Let op: Nadat u op SSL inschakelen heeft geklikt, kan het voorkomen dat u opnieuw moet inloggen.